18 C
Gandia
/ 16 mayo 2022

Oliva llança una APP que informa de la situació del COVID-19

Oliva llança una APP que informa de la situació del COVID-19

Durant la crisi de l’COVID-19, estarà disponible la APP de l’Ajuntament d’Oliva, la qual farà arribar informació crítica a la ciutadania. Una aplicació que conté informació de Sanitat, Policia, de les conselleries de la Generalitat i Ministeris de Govern Central.

Des de la APP es pot rebre i enviar notificacions directes (notificacions push), a través de textos breus, a les terminals. Un altre dels seus objectius, és evitar que sorgisquen publicacions que creen confusió en la ciutadania, de manera que puguen contrastar tota la informació que reben directament de fonts oficials.

«En aquests moments és molt important que les autoritats locals col·laborem totes coordinades i que facilitem els nostres recursos perquè les autoritats sanitàries, policials i assistencials puguin arribar a totes les persones, especialment les afectades i les més vulnerables», ha expressat Josep Escrivà, el regidor de Modernització.

A part de la posada en marxa de l’APP, l’Ajuntament d’Oliva ha habilitat una pàgina web on es podrà consultar tot el referent a l’estat d’alarma i la crisi sanitària per Coronavirus. En aquest apartat es poden trobar enllaços i telèfons d’interès, pautes per evitar els contagis, els serveis especials i les mesures adoptades per l’Ajuntament, entre d’altres informacions útils.

Descarrega-aquí: play.google.com/store/apps/details?id=es.digitalvalue.oliva&gl=ES

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS