18.6 C
Gandia
/ 14 mayo 2021

Comença l’ampliació de l’IES Joan Fuster de Bellreguard

Comença l’ampliació de l’IES Joan Fuster de Bellreguard

Els treballs d’ampliació de l’IES Joan Fuster de Bellreguard ja han començat. Es tracta d’un projecte que porta bones notícies tant al poble com a tota la comunitat educativa. Un projecte que és possible gràcies al pla Edificant de la Conselleria d’educació.

L’Ajuntament de Bellreguard s’ha fet càrrec de gestionar i posar en marxa els procediments administratius, mentre que la Generalitat aporta el finançament necessari per costejar l’obra de l’edifici.

Imatge: Ajuntament de Bellreguard

Aquesta ampliació suposa una inversio de la conselleria de 818 344,06 €. Amb el projecte, el centre comptarà amb sis noves aules en trtes altures (dos per planta). Es tracta d’una gran millora per al col·legi, ja que actualment una gran part de l’alumnat es troba donant classe a dos instal·lacions prefabricades. Les obres van ser adjudicades a l’empresa Cyca.

Lorena Fluixà, directora de l’institut ha assegurat que es tracten d’unes obres que anaben demanant-se des de feia molt de temps ja que «cap aula quedaba buida ni un minut: si un grup eixia a fer educació física, o dibuix, un altre gruo entrava a l’aula». El centre habia arribat ja al seu màxim d’ocupació.

La regidora d’Educació, Marta Avargues, també ha volgut pronunciar-se i ha insistit en que aquesta ampliació atorga a l’institu una «major disponibilitat d’espais i, per tant, augmenta les possibilitats d’oferir un ensenyament digne i de qualitat».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS