sábado, mayo 25, 2024

Bellreguard activa les ajudes a famílies i empreses afectats per la COVID-19

Bellreguard activa les ajudes a famílies i empreses afectats per la COVID-19

Obert el termini per a la presentació de sol·licituds d’unes subvencions que poden arribar al 60% de l’import del servei.

L’Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa el procediment per tal que els veïns i veïnes del poble puguen accedir a subvencions per a fer front a les despeses dels serveis d’aigua potable i sanejament.

Ja es poden sol·licitar ja les ajudes que tenen com a finalitat sufragar el cost d’aquests serveis durant la vigència de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària de la COVID-19.

L’objectiu és doble, segons explica l’alcalde, Àlex Ruiz: “D’una banda, ajudar a les famílies amb major vulnerabilitat per la situació sanitària actual; per l’altra, ajudar a les empreses que han vist paralitzada la seua activitat professional o disminuïda la seua facturació com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma”. D’aquesta manera, remarca l’alcalde, “ajudem a aquells que més ho necessiten per a rebaixar l’impacte econòmic de la crisi sanitària en les seues vides i la seua activitat”.

Per la seua banda, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Marco, ha posat l’accent en que aquesta és una més de les accions posades en marxa “per tal de dinamitzar l’activitat”, ja que “és en aquests complicats moments quan, més que mai, l’Ajuntament ha d’estar al costat dels veïns i veïnes”.

- Publicidad -

Pel que fa a les empreses i autònoms, poden acollir-se a les ajudes si van vore suspeses les seues activitats com a conseqüència de l’estat d’alarma, o si han vist reduïda la seua facturació almenys en un 75%.

En allò referent a les famílies, poden ser beneficiàries de les subvencions aquelles en les quals algun dels seus membres haja patit un ERTO o estiga en situació de desocupació com a conseqüència de la COVID-19; les famílies nombroses; i les monoparentals.

Quant a l’import de les ajudes, per a les empreses poden arribar al 60% dels rebuts de l’aigua si van tindre que suspendre l’activitaty, i al 40% si van vore reduïda la facturació. En el cas de les famílies, poden arribar també a un màxim del 60% de l’import del rebut.

Les empreses hauran de presentar les sol·licituds a través de la seu electrónica de l’Ajuntament de Bellreguard: https://bellreguard.sedelectronica.es/info.0. Per la seua banda, tant els autònoms com les famílies poden fer-ho per eixa mateixa via o, si ho prefereixen, de manera presencial en el registre de l’Ajuntament de Bellreguard.

Termini de presentació de les sol·licituds

Per al cas de sol·licitar la subvenció corresponent al primer rebut trimestral del servei de l’aigua, el termini de presentació és de l’1 al 31 de juliol, ambdós inclosos. Per al cas del segon rebut trimestral, serà de l’1 al 30 d’octubre.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Moros y Cristianos de Piles: la programación

Piles celebrará la tradicional fiesta de los Moros y Cristianos este fin de semana, del 10 al...

La IX Run for Parkinson llega el 26 de...

La IX Run for Parkinson Gandia se celebrará el próximo 26 de mayo en la playa. A...

La música festera valenciana brillará en el Teatre Serrano...

La UAM Sant Francesc de Borja de Gandia se une a la campaña "Excel.lent, música de banda",...