26.1 C
Gandia
/ 16 mayo 2022

Els agricultors olivenses s’instrueixen per a actuar davant de riscs al camp

Els agricultors olivenses s’instrueixen per a actuar davant de riscs al camp

El sector de l’agricultura està patint molt mals, des de robatoris fins plagues que maten tota la collita. Per aquestes raons, el departament d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva, dirigit pel regidor Miquel Doménech, ha preparat un fullet informatiu per a tots els agricultors del municipi.

Aquesta nova iniciativa tracta de informar als agricultors, d’una manera clara i explicativa. Vol ajudar als treballadors del camo a com actuar en cas de robatori, intoxicació per productes químics, de descontrol de plagues o per un possible descontrol de la crema de restes de poda o matolls.

Els fullets estaran disponibles als edificis municipals, als establiments de productes agrícoles i als diferents comerços del municipi. La pàgina web de l’Ajuntament també possarà a l’abast de tota la població aquesta informació per qui vulga descarregar-la.

La informació recopilada té l’objectiu de que tots els agricultors del municipi tinguen unes pautes clares i concises en cas de patir algun tipus de risc al camp.

Miguel Doménech ha destacat que «continuarem treballant per donar facilitats i tindre informats a tots els nostres agricultors, escoltarem les demandes que ens facen arribar i els facilitarem tot el que estiga en les nostres mans perqué puguen actuar de manera ràpida davant les problemàtiques que puguen sorgir en la seua tasca diària».

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS