viernes, mayo 24, 2024

Programa d’activitats a la tardor de Ròtova

Programa d’activitats a la tardor de Ròtova

DIVENDRES, 2 D’OCTUBRE: Records per a compartir per a la gent més jove

Divendres, 2 d’octubre, la Nau Polivalent de Ròtova (c/ Llocnou) acollirà el taller ‘Records per a compartir’, a partir de les 17.30 hores. L’activitat està dirigida per a xiquetes I xiquets de 5 fins a 12 anys.

El taller està plantejat a partir del còmic de Paco Roca ‘Arrugas’, sobre la importància dels records per a la persona, com a element de la identitat personal i col·lectiva. Treballarem els records que ens ajuden a ser millors persones, els moments de comunicació i enteniment oferint un recurs educatiu, basat en l’expressió artística i treballant el recurs del còmic.

- Publicidad -

L’activitat està subvencionada pel SARC de la Diputació de València.


DISSABTE 3 D’OCTUBRE: La Vihuela rondarà pels carrers de Ròtova el 3 d’octubre

El proper dissabte 3 d’octubre, a les 19 hores, la música tornarà a estar present pels carrers de Ròtova, amb una ronda amb cants i balls tradicionals, a càrrec de l’Associació «La Vihuela de València». L’actuació s’emmarca dins de la XVII Campanya de Concerts d’Intercanvis amb el patrocini de la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura.

L’inici tindrà lloc a plaça de l’Església, i els balls passaran pel carrer Major, plaça Major, Sant Josep, Venerable, Barri de la Mare de Déu de la Salut.

L’Associació La Vihuela, amb seu en l’antic barri del Carmen de la ciutat de València, és una agrupació que té com a objectiu promoure i estudiar la cultura i l’etnografia valencianes. D’aquesta manera, una de les finalitats principals de l’associació és l’estudi del folklore mitjançant el treball de camp i també el treball d’arxiu. Dedica especial interès a la recuperació de cants, balls i danses tradicionals pròpies del territori valencià sota la direcció de Fermin Pardo, un dels principals experts en música tradicional valenciana.

Al llarg de la seua trajectòria ha fet un extens treball de recopilació del folklore per tot el territori valencià. Així mateix ha estudiat molts vessants de la cultura tradicional com ara la indumentària, les festes, l’arquitectura, la religiositat popular, etc.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Feria y fiestas Oliva 2024: la programación

La Feria y Fiestas de Oliva 2024, que tendrá lugar del 14 al 23 de junio, contará...

El Palau Ducal celebra el Día del Museo con...

El Palau Ducal dels Borja celebrará el Día Internacional del Museo, el 18 de mayo, con actividades...

El XVIII Rally Ciutat de Gandia se disputará el...

Los próximos días 10 y 11 de mayo de 2024 se celebrará la “XVIII edición del Rally...