lunes, junio 24, 2024

Ròtova reprén l’agenda d’activitats d’estiu

Ròtova reprén l’agenda d’activitats d’estiu

Ròtova continua amb la programació d’estiu, amb mesures de control contra la COVID19, per demostrar l’aposta per una cultura segura.

Ròtova continua amb la programació d’estiu, amb mesures de control contra la COVID19, per demostrar l’aposta per una cultura segura. Les activitats per a este cap de setmana són:

Les activitats es duran a terme amb les mesures de seguretat i higiene per fer front a la COVID19, i amb cita prèvia, al telèfon 676 62 15 92 o per correu electrònic a  cultura@rotova.es.

Respectar la distància de seguretat d’almenys 1,5 metres és obligatori; l’ús de la mascareta és obligatori per a majors de 6 anys i desinfecta-se les mans amb el gel hidroalcohòlic.

- Publicidad -

14 D’AGOST

Palau a la Fresca | De melons i carabasses – Contes a la fresca amb acordió | Amb Almudena Francés. Hora: 22.30 hores. Lloc: Palau dels Comtes de Ròtova (façana)

Almudena Francés és una rondallaire, capaç de captivar el públic més exigent, i una activista cultural infatigable. Ha inspirat iniciatives com les rutes de contacontes de la Safor o la Vall d´Albaida, el Festival de la Paraula de la Riera d´Agres i ha camejat el territori valencià de cap a cap amb la seua maleta d´històries i els seus espectacles.

15 D’AGOST

Nit de les Rates Penades | Medi Ambient | Taller, sopar i passejada. Hora: 20.00 hores. Lloc: Plaça Major.

La nit de dissabte estarà dedicada a les rates penades i començarà amb un taller de construcció de cases per a aquests mamífers i una xarrada, a la plaça Major, a partir de les 20 hores, a càrrec de Pau Lucio.

Els companys del Centre Excursionista de Ròtova ens explicaran la importància de cuidar-les i ens contaran la seua experiència i treball en la defensa dels quiròpters. Després del sopar, farem una passejada per grups per a escoltar-les. L’activitat està recomanada per a majors de 7 anys.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La piscina de Ròtova abre del 3 de junio...

La piscina municipal de Ròtova ya está abierta para disfrutar del verano. Los vecinos y vecinas del...

Los mejores 10 casinos en línea en español: guía...

En un espacio tan complejo como el del juego en internet, sabemos que elegir la opción correcta...

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...