Ròtova continua amb la programació d’estiu, amb mesures de control contra la COVID19, per demostrar l’aposta per una cultura segura. Les activitats per a este cap de setmana són:

Les activitats es duran a terme amb les mesures de seguretat i higiene per fer front a la COVID19, i amb cita prèvia, al telèfon 676 62 15 92 o per correu electrònic a  cultura@rotova.es.

Respectar la distància de seguretat d’almenys 1,5 metres és obligatori; l’ús de la mascareta és obligatori per a majors de 6 anys i desinfecta-se les mans amb el gel hidroalcohòlic.

14 D’AGOST

Palau a la Fresca | De melons i carabasses – Contes a la fresca amb acordió | Amb Almudena Francés. Hora: 22.30 hores. Lloc: Palau dels Comtes de Ròtova (façana)

Almudena Francés és una rondallaire, capaç de captivar el públic més exigent, i una activista cultural infatigable. Ha inspirat iniciatives com les rutes de contacontes de la Safor o la Vall d´Albaida, el Festival de la Paraula de la Riera d´Agres i ha camejat el territori valencià de cap a cap amb la seua maleta d´històries i els seus espectacles.

15 D’AGOST

Nit de les Rates Penades | Medi Ambient | Taller, sopar i passejada. Hora: 20.00 hores. Lloc: Plaça Major.

La nit de dissabte estarà dedicada a les rates penades i començarà amb un taller de construcció de cases per a aquests mamífers i una xarrada, a la plaça Major, a partir de les 20 hores, a càrrec de Pau Lucio.

Els companys del Centre Excursionista de Ròtova ens explicaran la importància de cuidar-les i ens contaran la seua experiència i treball en la defensa dels quiròpters. Després del sopar, farem una passejada per grups per a escoltar-les. L’activitat està recomanada per a majors de 7 anys.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre