martes, octubre 22, 2024

Accions de prevenció i conscienciació per a commemorar el 25N a Tavernes

Accions de prevenció i conscienciació per a commemorar el 25N a Tavernes

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha preparat diverses activitats de prevenció, conscienciació i sensibilització per commemorar el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, el 25 de novembre.

Els actes començaran el dimarts 23 amb un col·loqui on s’analitzaran les violències de gènere des de diferents perspectives. La xerrada es realitzarà a la Casa de la Cultura a les 18 hores i comptarà amb la presència de jutges, policíes i persones expertes en violència de gènere.

Per al dimecres 24 de novembre, el saló de plens de l’Ajuntament acollirà una Biblioteca Humana oberta a partir de les 19 hores. Una dona que ha patit violència de gènere passarà els fulls de la seua vida per narrar les experiències personals i conscienciar a la població. A les 20 hores es presentarà el llibre «Del sufrimiento a la resiliencia y empoderamiento a través del arte y la escultura» de Carmen Cardona Polo.

- Publicidad -

El dijous 25 de novembre a les 13 hores hi haurà una concentració silenciosa per condemnar els assassinats masclistes del 2021 a les portes del Braç Treballador. A les 20 hores tindrà lloc la lectura del manifest del 25N en el saló de plens de l’Ajuntament seguit d’una lectura de relats i poemes de la mà de Carmen Cardona i Rosa Magraner.

Durant el matí del 26 de novembre es projectarà el curmetratge «Creu» a la Casa de la Cultura. Aquest projecte està gravat per l’alumnat del Centre de Menors de Tavernes i el visualitzaràn els alumnes de 3r i 4t d’ESO dels centres vallers.

La Cursa per la Igualtat tancarà la programació el diumenge 28 de novembre. La cursa, organitzada amb la col·laboració del CA la Valldigna, tindrà un recorregut de 8 quilómetres per l’interior del municipi.

«Durant tot l’any treballem la prevenció, conscienciació i sensibilització en la població per a eradicar la violència contra les dones» ha assegurat la regidora d’Igualtat i Dona, Noèlia Alberola, que ha continuat afirmant que «amb les activitats programades per al 25N volem seguir donant més visibilitat a esta lluita que hem de fer nostra totes i tots per a poder vèncer esta gran xacra de la societat».

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

El III Rally Clásicos Territorio Borgia llega el 14...

El próximo sábado, 14 de septiembre, se celebrará en Gandia la tercera edición del "Rally Clásicos Territorio...

Solidaridad y gastronomía se dan la mano en la...

Cáritas Gandia ha desvelado el cartel de la V Gala Gastronómica Solidaria, que se celebrará el próximo...

El Palau Ducal presenta el II Cicle de Conferències...

El Palau Ducal dels Borja obrirà les seves portes aquest mes de setembre per a una nova...