domingo, septiembre 8, 2024

Villalonga demana una intervenció per a restaurar la seua natura

Villalonga demana una intervenció per a restaurar la seua natura

Aquest divendres 5 de juny, l’Alcalde de Vilallonga Domingo Garcia ha acompanyat els representants de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer i TRAGSA per conéixer el tram de riu Serpis per al qual s’ha demanat una intervenció per a eliminar la canya que envaeix tot i restaurar un bosc de ribera amb les seues espècies característiques, arbòries i arbustives.

El tram en concret va des de la baixada de la Cel·lulosa, a l’altura del cementeri municipal, fins el corral del Tarrassó, en total un kilòmetre linial. Aquest tram, molt conegut pels vilallonguers i vilallongueres, és utilitzat per la població per a prendre el bany i gaudir del riu atés el fàcil accés que des dels camins que el recorren.

En la visita de reconeiximent s’han valorat diferents actuacions i els resultats i compromisos que tant per un costat com per l’altre se’n deriven. A més, la Universitat Politècnica de València porta al seu càrrec un estudi de camp sobre la qualitat de l’aigua i les diferents espècies animals i vegetals del riu Serpis que donaran suport i valoraran l’eficència de l’actuació en aquest tram.

- Publicidad -

La Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHX) presentarà un estudi i proposta d’actuació que l’Ajuntament valorarà. A més de l’Alcalde Domingo Garcia, regidors i tècnics de l’Ajuntament han acompanyat la comitiva plantejant, comentant quantes accions i qüestions es plantegen amb esta intervenció

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

El Piles Festival So presenta una nit de concerts...

La platja de Piles tornarà a ser l’escenari de música en directe aquesta nit amb l’edició d’agost...

Beniarjó acull la 25a edició del Festival de Música...

Beniarjó es prepara per a acollir la 25a edició del Festival Internacional de Música i Dansa, que...

Miramar celebra sus fiestas patrimoniales del 5 al 11...

Las Fiestas Patronales de Miramar se celebran la primera semana completa de agosto, en honor al patrón...