lunes, septiembre 16, 2024

Gandia presenta l’Estiuvers «més atrevit»: programació i activitats

Gandia presenta l’Estiuvers «més atrevit»: programació i activitats

La primera tinenta d’alcaldia i regidora delegada de Patrimoni Cultural, Alícia Izquierdo, i el coordinador del festival, Joan Deusa, han presentat la IV edició del Festival de Poesia de Gandia, Estiuvers, que tindrà lloc del 9 a l’11 d’agost. Aquesta edició, descrita com la «més atrevida», es durà a terme en espais emblemàtics com la Torre dels Pares, la Cova del Parpalló i els tinglados del port.

El festival començarà el divendres 9 d’agost amb l’espectacle ‘Desembarcament’ als tinglados del Grau de Gandia. Hi participaran les poetes Maria Josep Escrivà i Teresa Pascual, acompanyades de Sebastià Alzamora i Francesc Parcerisas, juntament amb la música de l’acordionista Amadeu Vidal.

El dissabte 10 d’agost, la Cova del Parpalló acollirà ‘Parpalló Jam’, amb la participació d’Isabel Canet Ferrer, Cecília Navarro i Joan Vigó, acompanyats per la música del guitarrista Peter Connolly.

- Publicidad -

El festival culminarà el diumenge 11 d’agost a la Torre dels Pares amb l’espectacle ‘Ses honorables virtuts il·lògiques’, protagonitzat per la poeta i performer Jèssica Ferrer Escandell i el músic i clown Diego Martínez González.

Homenatge a Vicent Andrés Estellés

En commemoració del centenari del naixement de Vicent Andrés Estellés, l’edició d’enguany inclourà sorpreses i detalls en honor al poeta, dins dels actes de l’Any Estellés Gandia.

«La proposta va nàixer amb la idea de barrejar patrimoni, paisatge, música i poesia. Aquest any, l’edició també ha guanyat en atreviment», ha destacat Alícia Izquierdo. Per la seva part, Joan Deusa ha afirmat: «La fórmula secreta de la iniciativa és crear un diàleg entre patrimoni, natura i poesia».

Visites guiades i recomanacions

Abans de cada recital, els assistents podran gaudir de visites guiades als indrets patrimonials escollits, començant a les 19:30 h, mentre que els espectacles començaran a les 20 h. Les activitats són gratuïtes i no requereixen inscripció prèvia. No obstant això, per a l’esdeveniment a la Cova del Parpalló, es recomana portar calçat adequat, aigua i frontals de llum, i arribar al Centre d’Interpretació Parpalló-Borrell a les 19:15 h.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Ausiàs Parejo cierra el ciclo «A la Llum de...

El ciclo de conciertos “A la Llum de la Seu” llegará a su fin el sábado 31...

Miramar se prepara para la 33ª edición de la...

El 31 de agosto, la localidad de Miramar celebrará la XXXIII edición de la Volta a Peu,...

El Mègoc Góspel de Oliva iluminará la Colegiata de...

La Insigne Colegiata de Gandia continúa su ciclo de conciertos «A la Llum de la Seu» con...