domingo, abril 28, 2024

La Cova de Bolomor i el Monestir de Santa Maria obrin les Rutes entre Comarques

La Cova de Bolomor i el Monestir de Santa Maria obrin les Rutes entre Comarques

Les Rutes Turístiques Entre Comarques es tracta d'un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Vall d’Albaida, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Canal de Navarrés, l’Alcoià-Comptat i la Safor-Valldigna.

Aquest dissabte, 12 de març, comença al matí a Tavernes de la Valldigna sota el títol «Descobreix la forma de vida dels neardenthals». Una ruta al voltant de la Cova de Bolomor. A la vesprada, a Simat de la Valldigna la ruta es «Viatja a l’Edat Mitjana i coneix el secret de l’orde del Cister». Una ruta pel Monestir de Santa Maria de la Valldigna.

El diumenge, 13 de març, Barx, la ruta de matí és «Un camí real sota el massís del Buixcarró«. Es tracta d’una ruta PR-CV60. A la vesprada la ruta és «El frigorífic del passat«.

Monestir de Santa Maria de la Valldigna. Imatges: Google.

Enguany el programa “Entre comarques” s’ha plantejat d’una manera diferent de les anteriors edicions dutes a terme en època prepandèmica. El turisme i la manera en què ens apropem als productes turístics ha canviat substancialment, i és per això que ara s’ha produït un canvi de paradigma.

- Publicidad -

Abans el projecte “Entre comarques” estava centrat en les visites culturals als municipis, però s’ha decidit fer un gir cap als nous corrents de turisme experiencial i actiu. En aquests moments les persones que visiten una zona o regió busquen una experiència, una vivència als llocs visitats amb els cinc sentits, a través de la gastronomia, la cultura, les artesanies o les activitats a l’aire lliure. Per aquest motiu les rutes “Entre comarques” d’aquesta edició estan enfocades a temàtiques i experiències que, moltes vegades, engloben diversos municipis.

Les diferents entitats públiques implicades en aquest programa han decidit posar el seu granet de sorra a la recuperació de totes aquestes empreses turístiques de les comarques de la Safor. Les empreses turístiques de la zona han sigut les encarregades de fer un estudi dels productes turístics més atractius per poder potenciar-los.

Cada visita està organitzada per una empresa turística diferent, i d’aquesta manera se’ls dona l’oportunitat de donar visibilitat al seu treball i professionalitat. Moltes d’aquestes empreses són emprenedors i emprenedores enamorades de la seua terra i que fan valdre tot allò que ofereixen d’una manera molt propera.

- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Advertisement -

MÁS PLANES

Puertas abiertas al patrimonio de Gandia: las fechas

Tras el éxito en las primeras jornadas de puertas abiertas del patrimonio de la ciudad, el Ayuntamiento...

El V Ciclo de Música de Cámara llega a...

Potries celebra la quinta edición de su Ciclo de Música de Cámara. Entre abril y diciembre se...

Potries recoge el Premio María Moliner dotado con...

El Ayuntamiento de Potries ha recogido en Madrid el premio que el Ministerio de Cultura ha otorgado...

La playa de Gandia «abre» para recibir a cientos...

Los servicios de la playa de Gandia se han activado, marcando el inicio de una nueva temporada...

Benirredrà sigue siendo el protagonista del primer kilómetro de...

Benirredrà marcará el primer kilómetro de la XV Cursa de la Dona Vicky Foods. Como cada año...

El Real de Gandia abre la inscripción para la...

Las inscripciones para la escoleta de Pascua 2024 del Real de Gandia ya están abiertas. Del 2...