20.2 C
Gandia
/ 20 septiembre 2021

Oliva presenta el sisé cicle de Teatre Infantil Rebombori 2021

Oliva presenta el sisé cicle de Teatre Infantil Rebombori 2021

L’àrea de Cultura, Música i Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, que dirigeix Julio Llorca, presenta el Rebombori 2021 amb quatre sessions de teatre infantil per als més menuts de casa, que tindran lloc en el Centre Polivalent d’Oliva i el Parc de l’Estació.

Aquesta edició ve emmarcada pels espectacles diversos i gratuïts, que comptaran amb totes les mesures sanitàries vigents. “Continuem impulsant la cultura per a la ciutadania, i en aquest cas, especialment per als xiquets i xiquetes d’Oliva, per tal de fer-los gaudir d’una forma segura d’espectacles plens d’humor, fantasia i música” ha afirmat Julio Llorca.

La Troupe Malabó inaugurarà el cicle la vesprada del divendres 17 de setembre, amb un espectacle nomenat “Oníricus” que combina humor, circ i somnis que tindrà lloc en el Centre Polivalent, a les 18 hores.

El següent divendres, 24 de setembre, també en el Centre Polivalent, a les 18 hores, serà el torn de “Xocolat”. El Teatro Paraíso presenta el seu dolç espectacle que mostrarà la transformació del personatge principal gràcies a aquest dolç material que es convertirà en una provocació per a somiar.

Dins d’aquesta edició tindrà lloc l’actuació musical “Dani Miquel i els ma me mi mo mu” en el Parc de l’Estació el dia 8 d’octubre, a les 17.30 hores. Aquest espectacle tant per a grans com per a menuts, farà viure mil aventures, conéixer personatges i viatjar amb la música de Dani Miquel.

Per finalitzar el cicle es comptarà amb la companyia Toc de Retruc, que presentarà la seua obra “Monstres Monstruosos” el divendres 15 d’octubre, a les 18 hores en el Centre Polivalent. Espectacle que barreja poesia, humor i música on es mostra una reflexió sobre el bé i el mal, en clau d’humor i musical.

Per tal de controlar l’aforament de cada espectacle, la setmana anterior a cadascun d’ells, mitjançant les xarxes socials de l’ajuntament, es posarà a disposició de la ciutadania un enllaç per poder inscriure’s.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS