viernes, 29 septiembre, 2023

L’Alqueria de la Comtessa contractarà a personal del sector agrícola

Esta subvencio serà destinada a les zones rurals deprimides amb l’objectiu de pal·liar la desocupació agrícola eventual, mitjançant projectes que garanteixen als treballadors un complement de renta.

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha rebut una subvenció de 12.139 euros proveïda per el SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal) amb col·laboració amb les Corporacions Locals per a 2020.

Mitjançant la subvenció, asseguren fonts municipals, “es podrà contractar nou personal, sempre que siguen pertanyents al Règim Agrari de la Seguretat Social i que es troben en atur, per a la realització de projectes que hauran d’estar relacionats amb el desenvolupament del medi rural, la conservació o desenvolupament de patrimoni forestal i el medi ambient, o amb la creació i millora d’infraestructures”.

A més, la seua execució no haurà de coincidir amb la temporada de campanyes agrícoles de la zona o la comarca on vagen a realitzar-se.

L’alcalde de la localitat, Voro Femenia, ha afirmat que “aquesta és una ajuda important per al nostre poble, ja que la majoria dels nostres habitants es dediquen o estan relacionats al sector agrícola, i, no sols això, sinó que també ho està la nostra comarca, el que dificulta la recerca de treball en les temporades que no són de campanya. A més d’açò, també ens ajuda com a poble a poder realitzar feines necessàries per a millorar la nostra localitat”.

ÚLTIMAS NOTICIAS

El proyecto «La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América» llega a Suiza

El proyecto "La Ruta del Azúcar Valenciano, de Europa a América", declarado patrimonio cultural inmaterial de la humanidad por...

Nuria Montes: «Es momento de abrir la Comunitat Valenciana a mercados más lejanos»

Cada 27 de septiembre se celebra el Día Mundial del Turismo. Un día para poner en valor el trabajo...

Las visitas del Día del Turismo volverán en Fira i Festes

Gandia ha conmemorado el Día del Turismo con dos visitas guiadas gratuitas al Centro Histórico, la Colegiata y el...

Russafa se prepara para honrar a San Francisco de Borja

La comunidad parroquial de Russafa está lista para conmemorar la festividad en honor a San Francisco de Borja, patrón...

Alberto Contador: «Oliva Nova reúne todos los ingredientes para hacer de esta prueba un éxito»

Oliva Nova y más de 2.000 ciclistas están preparados para participar este sábado, 23 de septiembre, en el TotalEnergies...

El Encuentro D’arrel llena de música y tradición las calles de Gandia

El próximo domingo, 24 de septiembre, Gandia será el epicentro de la música, las canciones y los bailes valencianos...