domingo, julio 14, 2024

L’Alqueria de la Comtessa contractarà a personal del sector agrícola

L’Alqueria de la Comtessa contractarà a personal del sector agrícola

Esta subvencio serà destinada a les zones rurals deprimides amb l’objectiu de pal·liar la desocupació agrícola eventual, mitjançant projectes que garanteixen als treballadors un complement de renta.

L’ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa ha rebut una subvenció de 12.139 euros proveïda per el SEPE (Servei Públic d’Ocupació Estatal) amb col·laboració amb les Corporacions Locals per a 2020.

Mitjançant la subvenció, asseguren fonts municipals, “es podrà contractar nou personal, sempre que siguen pertanyents al Règim Agrari de la Seguretat Social i que es troben en atur, per a la realització de projectes que hauran d’estar relacionats amb el desenvolupament del medi rural, la conservació o desenvolupament de patrimoni forestal i el medi ambient, o amb la creació i millora d’infraestructures”.

A més, la seua execució no haurà de coincidir amb la temporada de campanyes agrícoles de la zona o la comarca on vagen a realitzar-se.

- Publicidad -

L’alcalde de la localitat, Voro Femenia, ha afirmat que “aquesta és una ajuda important per al nostre poble, ja que la majoria dels nostres habitants es dediquen o estan relacionats al sector agrícola, i, no sols això, sinó que també ho està la nostra comarca, el que dificulta la recerca de treball en les temporades que no són de campanya. A més d’açò, també ens ajuda com a poble a poder realitzar feines necessàries per a millorar la nostra localitat”.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

Llegan las fiestas patronales de l’Alqueria de la Comtessa:...

L’Alqueria de la Comtessa ya celebra en sus calles las fiestas patronales del municipio. Tras comenzar con...

La Colegiata de Gandia organiza 4 conciertos nocturnos este...

Cuatro conciertos nocturnos, más de mil velas con luz led y un escenario único. La Colegiata de...

El Concurso Internacional de Guitarra regresa a Gandia con...

La XVII edición del Festival de Guitarra Salvador García 'Panxa Verda' se celebrará del 1 al 9...