martes, junio 18, 2024

Arranca el Mercat d’Oliva amb aforament controlat i mesures d’higiene

Arranca el Mercat d’Oliva amb aforament controlat i mesures d’higiene

El Mercat dels Divendres d’Oliva ha recuperat la seua extensió habitual amb la instal·lació de les 150 parades de venda, entre alimentació i diversos. Ho ha fet, això sí, amb noves mesures de seguretat i d’higiene.

A les 50 parades d’alimentació que es van instal·lar fa dues setmanes, hui s’han sumat, en un perímetre delimitat independent, les 100 parades de roba, calçat i diversos. En total, més de 800 m lineals de tanques que permetran controlar amb rigor l’aforament en tot moment.

La Regidoria de Comerç, Mercats i Consum ha treballat al llarg de tota la setmana, en col·laboració amb la d’Obres i Serveis, la Policia Local i el Departament d’Activitats, amb l’objectiu de permetre a tots els comerciants muntar la seua parada, alhora que es garantiren les condicions de seguretat i d’higiene necessàries.

- Publicidad -

“Per a nosaltres era molt important recuperar l’extensió normal del mercat, ja que hi ha moltes famílies que depenen dels ingressos que obtenen del mercat, algunes d’elles han hagut d’acudir a Serveis Socials de l’ajuntament. Igualment important era garantir la seguretat, tant dels comerciants com dels clients, i amb eixes premisses hem treballat al llarg de la setmana”, ha assegurat la regidora delegada, Yolanda Balaguer.

Per a la preparació del dispositiu necessari s’ha comptat amb la col·laboració de la Policia Local, la brigada d’Obres i Serveis i Protecció Civil. La nova distribució del mercat ha necessitat tallar més carrers dels habituals, a més de l’habilitació d’un aparcament per als comerciants.

“Els operaris de la brigada han posat moltíssima cura perquè el mercat torne hui a la màxima normalitat possible. Abans i després de cada mercat desinfectem a consciència tota la zona per a garantir la màxima seguretat, com ho estem fent des de l’inici del confinament”, ha destacat el regidor d’Obres i Serveis, Miquel Doménech.

“El comportament cívic i exemplar de la població durant les dues setmanes anteriors de mercat, ens ha ajudat a prendre la decisió d’ampliar-lo esta setmana. El treball de la regidora de Mercats i el regidor d’Obres i Serveis, l’esforç dels comerciants, i la col·laboració dels treballadors de l’ajuntament i de Protecció Civil, ho han fet possible, els estic molt agraït”, ha declarat l’alcalde d’Oliva David González.

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

MÁS PLANES

- Publicidad -
- Publicidad -
- Publicidad -

La última obra de Escena Erasmus llega a Gandia

El proyecto teatral europeo Escena Erasmus de la Universitat de València, en el que colabora la Diputació...

Las actividades culturales y deportivas en el Real de...

Como cada semana, el Real de Gandia cuenta con una gran agenda de actividades culturales y deportivas...

Vuelve la Escuela de Verano ‘Emergents’ para Jóvenes Músicos

Del 1 al 10 de julio, la Escuela de Música del Grau será el escenario de la...