Oliva rep 190.000 euros per a pal·liar els danys ocorreguts per les pluges

0
Oliva rep 190.000 euros per a pal·liar els danys ocorreguts per les pluges

El Ministeri de Política Territorial ha informat a l’alcalde David González de la concessió a l’Ajuntament d’Oliva d’unes ajudes, per valor de 191.270,05 euros, per a pal·liar els danys causats per les fortes pluges de novembre de 2018.

La finalitat d’aquesta subvenció és l’execució d’obres de reparació o restitució d’infraestructures, equipaments, instal·lacions i serveis de titularitat municipal, fetes malbé a conseqüència de catàstrofes naturals.

Les actuacions es portaran a terme per a corregir i millorar els camins i vials deteriorats per l’arrossegament i l’embassament d’aigües de pluja. Els treballs consistiran, entre altres, en neteja, aplanament i estabilització de ferms, treballs de reperfilatge, estesa i anivellat de ferms de terres, fresatge de paviment asfàltic o treballs de reconstrucció de cunetes laterals per mitjans mecànics.

Els tècnics municipals valoraren els danys en 382.540,11 euros i per la dita quantitat es van sol·licitar les ajudes. Finalment l’Ajuntament d’Oliva rebrà 191.270,05 €, i per tant es procedirà a adaptar la relació d’actuacions a la quantitat concedida.

Entre els vials que es recullen en la memòria inicial es troben els camins de les Marjaletes, de la senda del Morer, del Pont de Bolo, el vell de Dénia, de l’Aigual Blanca-Gorgs, del Riuet dels Gorgs i de la Celidònia.

Amb aquestes actuacions de millora l’Ajuntament d’Oliva pretén evitar que tornen a causar-se danys d’aquest tipus en èpoques de pluja i evitar així situacions catastròfiques provocades pel temporal.

«Estem molt satisfets amb les ajudes rebudes fins ara i esperem que prompte arriben la resta de subvencions sol·licitades per a pal·liar tots els danys provocats pels darrers temporals», ha declarat l’alcalde David González.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí