Ròtova ofereix tallers matinals de Nadal per als xiquets

0
Ròtova ofereix tallers matinals de Nadal per als xiquets

El municipi de Ròtova ha preparat una programació d’activitats per al període nadalenc amb uns tallers de nadal destinats a xiquetes i xiquets nascuts entre els anys 2010 i 2016.

El període de preinscripció ja està obert i finalitzarà el 13 de desembre. Les persones interessades podran realitzar la preinscripció a partir de les 10:30 h a les oficines municipals de l’Ajuntament de Ròtova, o a l’Antiga Sindical.

La fiança per reserva de plaça (3€ per dia) s’abonarà en el moment de la inscripció, i es retornarà una vegada s’acudisca al taller . Les places són limitades, i en cas de superar en nombre les preinscripcions, es realitzarà un procés de baremació i de comunicació de les places definitives. El termini d’inscripció serà des del 16 al 19 de desembre.

Per primera vegada l’Ajuntament de Ròtova ofereix una programació de Nadal amb tallers matinals per a xiquets i xiquetes durant els dies de Nadal. Els tallers són gratuïts i tindran un horari de 9:30 a 13:30 h.

Isabel Pérez, regidora d’Educació del municipi, destaca la doble funció dels tallers: “Per una banda ofereixen una alternativa lúdica i formativa, amb activitats que inclouen lectura, dibuix, repàs escolar, manualitats, cinema o educació musical i, per l’altra, ofereix a les famílies una ajuda en la tasca de conciliar la criança amb altres deures, com els laborals, durant el període de vacances escolars”.  


DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí