23.4 C
Gandia
/ 18 agosto 2022

Ròtova tindrà un Escape Room en ‘Les Nits Bordes’

Ròtova tindrà un Escape Room en ‘Les Nits Bordes’

Ròtova dona la benvinguda a ‘Les Nits Bordes’ 2019 (dins del circuit comarcal d’activitats d’oci nocturn) el pròxim divendres 22 de novembre. Es tracta d’una celebració organitzada per la Mancomunitat de Municipis de la Safor, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), Calaix Jove La Safor i el Consell dels Joves de Gandia. 

Ròtova ofereix aquest any una Escape Room per a les xiquetes i xiquets (a partir dels 12 anys), pensada per a presentar una alternativa d’oci actiu, participatiu i educatiu utilitzant la Nau d’Usos Múltiples del poble.

Una Escape Room és una activitat que consisteix a tancar un grup de persones dins d’una habitació amb enigmes per resoldre amb l’objectiu d’obtenir pistes que els portaran fins a una clau per a eixir abans que s’acabe el temps, una activitat on es potencien les habilitats de treball en equip, deducció i gestió del temps.

La inscripció és gratuïta i l’activitat es realitzarà per grups d’un màxim de 7 persones. Les persones interessades poden realitzar la inscripció a l’Antiga Sindical de Ròtova (Plaça Major, 9) de 17:00 a 19:00 h fins al 21 de novembre.

COMENTARIOS

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor, introduce tu comentario
Por favor, introduce tu nombre

ARTÍCULOS RELACIONADOS